شاهین کریمی مدیر پشتیبانی

مشاوره و پاسخگویی به سوالات قبل از خرید

 09120586680

آموزش نصب پرچم تشریفاتی

یکی از مهمترین راه ها برای تبلیغ سازمان ها ، شرکت ها یا معرفی یک کشور استفاده از پرچم تشریفات است که وصل کردن درست و خوب آن نشان دهنده اهمیت شما به آن کشور ، سازمان یا شرکت می باشد که در ادامه ما به بررسی آموزش نصب پرچم تشریفاتی می پردازیم.

نحوه نصب پرچم تشریفاتی چگونه است؟

قبل از پرداختن به موضوع نحوه اتصال اجزای پرچم تشریفات به یکدیگر بهتر است که اطلاعات لازم در مورد این پرچم ها را داشته باشید. این پرچم ها دارای سه قسمت: پارچه ، میله و پایه هستند و میله ای که برای نصب پرچم استفاده می شود دارای دو قسمت نر و ماده است که در داخل هم قرار می گیرند و به صورت ریلی به بالا یا پایین حرکت می کنند و با حرکت آن ارتفاع پرچم مشخص می شود.

این میله ها به صورت یک متر در همدیگر جا به جا می شوند و  تا سطح زمین ۲ متر فاصله دارند. ابعاد پرچم به طول ۱۵۰ سانتی متر و عرض ۹۰ سانتی متر است که این اندازه استاندارد است. ارتفاع استاندارد پرچم تشریفاتی  از سطح زمین حدود ۲۰ سانتی متر است چون در نحوه نصب این نوع پرچم تشریفاتی ایستایی پرچم و نمایش دادن آن برای تبلیغات بسیار اهمیت دارد.

در هنگام نصب پرچم تشریفات دو عدد پیچ وجود دارد که ارتفاع میله پایه را تنظیم می کند و در قسمت عرض پرچم دو عدد بندیلک وجود دارد که یکی در بالا و یکی در پایین پرچم است و برای آویزان کردن پرچم از میله کاربرد دارد.

از چه روشی برای اتصال اجزای پرچم تشریفاتی استفاده کنیم؟

یادگرفتن طریقه وصل کردن اجزای پرچم تشریفاتی بعد از خرید آن ضروری است چون با آموزش شما می توانید به راحتی پرچم را نصب کنید. برای نصب پرچم باید پایه پرچم را که به صورت پنجه شیری یا پایه خورشیدی است را به وسیله پیچ انتهایی میله وصل و محکم کنید تا بتوان میله و پرچم را روی پایه در روی زمین قرار دهید.

همچنین بررسی کنید:  نحوه نصب پرچم ساحلی 

در پرچم ها بندیلکی در بالا پرچم قرار دارد که پرچم را در پیچ بالایی آویزان و با بندیلک پایینی به پیچ پایینی متصل کنید و آن را گره بزنید و ایستایی پرچم را مرتب و تنظیم کنید.

جنس پایه پرچم تشریفاتی

پایه پرچم تشریفاتی باید بسیار مقاوم باشد و جنس و رنگ های آن متنوع است. جنس پایه ها از آلومینیوم ، چدن و استیل است که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارا می باشد. در آموزش نصب پرچم تشریفاتی جنس پایه بسیار تاکید شده است و باید با کیفیت باشد تا در برابر انواع شرایط آب و هوایی مقاوم باشد.

جنس پارچه پرچم تشریفاتی

جنس پارچه ساتن

ازنکات مهم در نصب پرچم تشریفات دقت کردن به جنس پارچه است که روی آن بسیار تاکید شده است و باید به آن توجه کنید. پرچم تشریفاتی که با پارچه ساتن تولید می شود بسیار با کیفیت و مقاوم است و دارای دو نوع ساتن براق و ساتن مات است که زیبایی این پارچه ها بسیار بالا و به صورت تک رویه و دورویه تولید می شود.

پرچم تشریفات لمینت از پرچم های تشریفاتی است که با پارچه ساتن مات تولید می شود و بدون ریشه است و از بهترین نوع پرچم تشریفاتی است و قیمت آن نسبت به دیگر پرچم های تشریفاتی گران تر است و بسیار شیک و مدرن است.

جنس پارچه مخمل

در پرچم های تشریفاتی با جنس مخمل هم به صورت تک رو و دورو تولید می شود که این نوع پارچه هم مقاومت و ماندگاری بالایی دارد و در اکثر جاها هم از این نوع پارچه استفاده می کنند.

نکات مهمی که در نصب پرچم تشریفاتی باید حتماً به آنها دقت کنیم!

در آموزش نصب پرچم تشریفاتی باید به این نکات مهم توجه کرد که پرچم تشریفاتی به چند نوع تقسیم می شود : پرچم تشریفاتی لمینت ، پرچم تشریفاتی ساده و پرچم تشریفاتی مخروطی می باشد.

نصب پرچم باید طوری باشد که تبلیغات آن خوانا باشد و قابلیت خوانا بودن از سمت راست یا چپ از اهمیت خاصی برخوردار است.

نحوه مونتاژ پرچم تشریفاتی ساده بسیار سخت تر از پرچم تشریفاتی مخروطی است چون در پرچم مخروطی لایه ای از مواد خاص در بین لایه زیرین و رویی پرچم مخروطی قرار دارد که باعث ایستایی پرچم می شود ولی ایستایی پرچم ساده و نحوه تنظیم آن بسیار سخت تر است .

سخن پایانی

در مورد آموزش نصب پرچم تشریفاتی صحبت کردیم که این نوع پرچم ها مشخص کننده یک تبلیغات مهم برای مردم می باشد که امروزه از این پرچم ها بسیار استفاده می شود و عظمت و ابهت یک شرکت یا سازمان را نشان می دهد.

برای تبلیغات یک مجموعه از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است و با کمترین هزینه می توانید از این پرچم ها استفاده کنید.

به این مطلب امتیاز بدهید
اشتراک گذاری مطلب:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها